Lashlift


Ögonfransböjning och Lashlift, det finns olika metoder för att permanenta ögonfransar så de får en fin böj. Ett lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel du har. Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-12 veckor. Behandlingen öppnar upp ögonen och ger ett piggare utseende, samtidigt som den skapar illusionen av längre och fylligare fransar.

LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och kräver mindre underhåll. Du slipper dessutom använda franstången varje morgon. Man kan avsluta böjningen med en keratinbehandling som vårdar och stärker fransarna eller att färg fransarna.

Frans & bryn


Att färga fransar och bryn ger en fin inramning till ditt ansikte. Färgning gör vi idag både på män och kvinnor i alla åldrar. Vill du ha så mörka fransar som möjligt så använder vi blå-svart färg. Det finns dessutom olika bruna nyanser att välja mellan, allt från ljusbrun till mörkbrun. Färgen sitter i ca. 4-6 veckor, det varierar från person till person beroende på vad fransarna utsätts för. Vi tappar ju fransar dagligen, och de utsätts även för t.ex. sol och vatten. Behöver du forma till dina ögonbryn plockar vi med pincett eller med trådning.