Hudvårdsbehandlingar


Alla hudvårdsbehandlingar anpassas och skräddarsys efter vad din hud behöver just nu. När du kommer till mig kan vi börja med att diskutera fram en plan hur vi ska lägga upp din hudvård så att alla önskade områden tas med i behandlingstillfället. Jag har lång erfarenhet av hudvård och därför kan vi tillsammans uppnå resultatinriktade mål. Jag anser att huden mår bra av att vi ”tränar” den så huden själv får jobba för att motverka bland annat ålderstecknen, pigmenteringar och känslighet

Ansiktsbehandling 50 min


Rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning.

Denna ansiktsbehandling finns för tre olika indikationer:

GLOW – Ger lyster och motverkar även pigmenteringar.
PURE – För känslig och irriterad hud med orenheter.
REFRESH – Ger en hudföryngring och lyftande effekt.
hudvård i Sundbyberg
Boka ansiktsbehandling 50 min eller se Priser

Boka tid


Ansiktsbehandling 80 min


Rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning.
Ansikts- och dekolletagemassage.
Exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper som jag slussar ned i huden med hjälp av ultraljudsapparaturen Empress.
Därefter avslutande hudvårdsprodukter, allt efter behov.

Denna exklusiva ansiktsbehandling finns för tre olika indikationer:

GLOW – Ger lyster och motverkar även pigmenteringar.
PURE – För känslig och irriterad hud med orenheter.
REFRESH – Ger en hudföryngring och lyftande effekt.
Boka ansiktsbehandling 80 min eller se Priser

Boka tid


C-vitamin behandling


Vitamin C har många positiva egenskaper till en hud med ytliga pigment och känslighet. C Vitamin är alltså en potent antioxidant som bekämpar de fria radikalerna som bryter ned och gör huden gammal i förtid. C Vitamin hjälper även huden att återställa en balans. Behandlingen erbjuder mycket fukt och reducerar hyperpigmenteringar samtidigt som den ger en boost av antioxidant till huden.
Denna hudvårdsbehandlingen passar för alla, men främst för pigmenterad och solskadad hud samt yngre och rökare.

Boka C-vitamin behandling eller se priser

Boka tid


Ceramidbehandling


Ceramid är en av de viktigaste ämnena vi kan ge vår hud. Den är bra för att öka hudens integritet och även öka hudens förmåga att skydda sig mot yttre miljöfaktorerna. Behandlingen kommer att stärka hudens skyddsförmåga och bidra att hålla kvar fukt i högre utsträckning tillsammans med att förbättra hudens elastitet.
Denna hudvårdsbehandlingen passar för alla hudtyper, men framförallt till äldre och torrare hudtyper.

Boka ceramidbehandling eller se priser

Boka tid


Inslussning av hyaluronmask


Lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för en intensiv anti-rynk och lyftande effekt. Ingår även rengöring och hyaluronmask som jag slussar in med apparatur. Jag avslutar sedan hudvårdsbehandlingen med hyaluronessence och creme.

Boka hyaluronmask eller se priser

Boka tid


Kemisk peel


Du kan göra kemisk peeling för att minska ålderstecken såsom fina linjer och rynkor, acne, förstorade porer och slapp och glåmig hud. Behandlingen är även effektiv mot pigmenteringar. För optimalt resultat så utför jag peelingen i kur om 4-5 behandlingar, men självklart går det att göra en behandling. Du kan alltså snabbt och enkelt få en slätare, lenare och fräschare hud av endast en behandling.

I behandlingen ingår: rengöring, kemisk peel efter hudens behov, AHA+EGF SkinBoost, lyxig ansiktsmask och avslutande Sun Block Silky Cream.

Refresh Peel: Peelar bort döda hudceller, stärker huden, stimulerar även hudens kollagen.
Glow Peel: Peelar bort döda hudceller, hindrar melanin syntesen, jämnar också ut pigmenteringar.
Pure Peel: Peelar bort döda hudceller, motverkar även komedoner och acne.
Boka kemisk peel eller se priser

Boka tid


Microneedling


Microneedling utförs med sterila engångsnålar vilket innebär att jag gör en kontrollerad skada i huden för att stimulera kollagen och elastinets nybildning. Huden reagerar genom att en läkningsprocess startas, vilket leder till en hudföryngring, chans till att läka ärr av acne, en utrensningsprocess för en oren hy samt stor chans till att minska pigmenteringar och öka fuktnivån i huden.

Under en needlingbehandling applicerar jag serum ovanpå huden och med hjälp av nålarna skapas microkanaler, resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens kondition och struktur.
För att uppnå bästa resultat så rekommenderar jag därför alltid att en behandlingskur på 4-8 gånger utförs, utifrån hudens kondition och tillstånd. Efter varje behandling så rekommenderar jag att huden bör få vila i ca 4-6 veckor innan nästa microneedling behandling utförs.

Boka microneedling eller se Priser

Boka tid


PRX-T33


PRX-T33 Nålfri biorevitaliserings behandling som är effektiv på rynkor och linjer. Behandlingen bygger upp förlorad fasthet och elasticitet, återfuktar huden, ökar på fylligheten och jämnar ut pigmenteringar.

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och är en säker behandlingsform under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet. PRX-T33 utförs oftast som kur om 5 behandlingar med 1 veckas intervall, och underhåll rekommenderas varannan månad för att upprätthålla erhållet resultat och motverka hudens åldrandeprocess.

PRX-T33 appliceras på väl rengjord hud. Med en speciell massageteknik, manuell eller med specifik tillhörande pensel, appliceras den patenterade lösningen lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Efter behandlingen neutraliseras lösningen och avslutas med specifik eftervård.

PRX-T33 EGENSKAPER
• Aktivt ökad cellförnyelse
• Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
• Djupt fuktgivande
• Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
• Reducerar rynkor/linjer
• Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton
• ”Boostar” hudens funktioner

Boka PRX-T33 eller se Priser

Boka tid


Har du andra frågor kring hudvård så får du gärna kontakta mig.